+86 131 3393 4934

basa

  • Inggris
  • Spanyol
  • Arab
  • Perancis
  • Jerman
  • Jepang
  • Portugis
  • Koréa
  • Thailand
  • Vietnam
  • Indonesian
  • Basa Pérsia
imah » produk » labél rak éléktronik
labél rak éléktronik

    Barang gudang Nyokot-up Smart Labels

    2.9 labél layar inci Epaper
    Dipaké pikeun barang gudang nyokot-up.

    kontak Kiwari
    • gambaran
    • spésifikasi
    • panalungtikan

     

    Sunpai nawarkeun runtuyan labél rak éléktronik pinter, kaasup LP290A-B.

    LP290A-B ngahubungkeun jeung Gudang database informasi komoditi ngaliwatan 2.4GHz nirkabel

    jaringan, sarta nembongkeun informasi produk(kayaning Ngaran, harga, asal, daptaran,

    barkod, kuantitas jeung saterusna) dina layar tampilan na sacara real waktos.

    indikasi status LED;

    Operasi tombol fungsi;

    ngarojong IP54 waterproof.

    layar tampilan tulisan éléktronik, maturan readability sampurna jeung nempoan sudut, sarta konsumsi kakuatan ultra low(1 hirup batré taun).

    model:LP290A-B

    dimensi:127*44.5*18.5mm

    Ukuran tampilan:67*29mm

    resolusi:296*128

    beurat:81g

    panutup hareup: panutup pelindung.

    kancing: Pikeun beroperasi produk nu.

    layar: layar tampilan E-kertas.

    install snap: struktur elastis, gampang install na ngabebaskeun.

    wadah samping pop: Wadah keur kampanye dina rak.

    aréa batré: Masang accu.

    deui panutup: panutup pelindung.


    Gudang handap tag kerja:

    komunikasi Jarak

    15~ 50m

    Frékuénsi ngagawekeun

    2.4GHz

    nempo Angle

    175°

    kontras

    8:1

    hawa Anyarkeun éféktif

    0~ 35 ℃

    Suhu ngagawekeun

    0~ 45 ℃ 

    Suhu gudang

    -20~ 55 ℃ 

    Jenis Batré

    LithiumCR2450

    batré Kahirupan

    1 taun (hawa indoor)

    industri Peunteun

    IP54

    Panalungtikan online

    Mangga ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir anu below.We bakal ngawalon anjeun 24 jam.

    menu