+86 131 3393 4934

basa

  • Inggris
  • Spanyol
  • Arab
  • Perancis
  • Jerman
  • Jepang
  • Portugis
  • Koréa
  • Thailand
  • Vietnam
  • Bahasa Indonesia
  • Basa Pérsia
imah » produk » labél rak éléktronik
labél rak éléktronik

    Supermarket Epaper Harga Tag

    7 ukuran ×2 kelir-tampilan pikeun pilihan;
    Layar epaper pinuh ngaropéa;
    Bisa ningalikeun basa naon waé, kode QR , barkod ,Gambar jsb;
    hirup batré >5 taun.

    kontak Kiwari
    • gambaran
    • spésifikasi
    • panalungtikan

    Solusi panyétilén éléktronik (ESL) ngabantuan anjeun ngadamel réaksi anu gancang nalika minuhan kompetisi ouside.

    Éta mantuan anjeun ngahemat waktos otomatis apdet harga.

    Éta langkung épisién langkung saé tibatan keretas, sareng ningkatkeun pangalaman para nasabah anjeun kalawan akurat, bedah dipercaya.

    Tag rak éléktronik gedé tiasa ningalikeun langkung rinci ngeunaan barang kusabab ukuran layar e ageung ageung.

    Labél gedé sering dianggo pikeun nampilkeun barang digital atanapi harga barang sareng inpormasi khusus anu sanés.

     

    Dianggo damel:

    Pikeun sistem sadayana ESL,Éta kalebet labél,base station,software sareng pamaca genggem.

    Labél anu dianggo pikeun inpormasi produk tampilan.

    Stasion base anu dianggo pikeun ngirim sinyal ka labél.

    Parangkat lunak anu dianggo pikeun ngatur inpormasi produk,toko sareng barang.

    Pamaca genggem anu dianggo pikeun meungkeut labél ID sareng labél ID langkung gampang.Ia ogé tiasa ngarobih inpormasi produk sacara langsung.


     

    Software ESL:

    Pikeun sistem ESL,software sareng téknologi ngadukung pisan penting.kami parantos damel dina sistem ESL langkung ti tujuh taun,Kami geus

    ningkatkeun sareng saluyukeun perangkat lunak urang salami tujuh taun sareng janten langkung gampang dianggo sareng manajemén.







    SVC15S


     

    1.54 inci,44.5*35.9*13.7mm

    Warna tampilan beureum bodas

    prekuensi:Bluetooth 5.0

    Baterai:1200ma

    hirup batré:5 taun

    gawe Suhu:0℃ ~ 30 ℃

     

    SVC21S


     

    2.1 inci,72*36.4*14.3mm

    Warna tampilan beureum bodas

    prekuensi:Bluetooth 5.0

    Baterai:1200ma

    hirup batré:5 taun

    gawe Suhu:0℃ ~ 30 ℃

     

    SVC27S


     

    2.7 inci,77.71*50*14.3mm

    Warna tampilan beureum bodas

    prekuensi:Bluetooth 5.0

    Baterai:1200ma

    hirup batré:5 taun

    gawe Suhu:0℃ ~ 30 ℃

     

    SVC29S


     

    2.9 inci,90*41*14.5mm

    Warna tampilan beureum bodas

    prekuensi:Bluetooth 5.0

    Baterai:1200ma

    hirup batré:5 taun

    gawe Suhu:0℃ ~ 30 ℃

     

     
     
     
     

    SVC29Y

     

    2.9 inci,90*41*14.5mm

    Warna tampilan konéng bodas

    prekuensi:Bluetooth 5.0

    Baterai:1200ma

    hirup batré:5 taun

    Suhu ngagawekeun:0℃ ~ 30 ℃

     

    SVC42S

     

    4.2 inci,105*91*13.2mm

    Warna tampilan beureum bodas

    prekuensi:Bluetooth 5.0

    Baterai:1200ma

    hirup batré:5 taun

    Suhu ngagawekeun:0℃ ~ 30 ℃

     

    SVC42Y

     

    4.2 inci,105*91*13.2mm

    Warna tampilan konéng bodas

    prekuensi:Bluetooth 5.0

    Baterai:1200ma

    hirup batré:5 taun

    Suhu ngagawekeun:0℃ ~ 30 ℃

     

    SVC58S

     

    5.8 inci,138.3*111.8*13.8mm

    Warna tampilan beureum bodas

    prekuensi:Bluetooth 5.0

    Baterai:1200ma

    hirup batré:5 taun

    gawe Suhu:0℃ ~ 30 ℃

     

     
     
     
     

    SVC58Y


    5.8 inci,138.3*111.8*13.8mm

    Warna tampilan beureum bodas

    prekuensi:Bluetooth 5.0

    Baterai:1200ma

    hirup batré:5 taun

    gawe Suhu:0℃ ~ 30 ℃

     

    SVC75S

     

    7.5 inci,185*124.3*13mm

    Warna tampilan beureum bodas

    prekuensi:Bluetooth 5.0

    Baterai:1200ma

    hirup batré:5 taun

    gawe Suhu:0℃ ~ 30 ℃

     

    SVPDA

     

    Wi-Fi Dual-Band

    500 Kaméra megapiksel

    4000mAh Batré

    Prosesor Teras Quad

    4G / 3G Konéktipitas

     

    SVAP-C


    Bubuk ku POE

    Dimensi : 183 * 183 * 35mm

    Templat Gawé : 0 ~ 45 ℃

    Kakuatan : 48V POE

    Beurat : 500g

    Frékuénsi ngagawekeun:2.4+5G

    Laju : 1167M

     

    Panalungtikan online

    Mangga ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir anu below.We bakal ngawalon anjeun 24 jam.

    Taros Kami
    menu