+86 131 3393 4934

basa

  • Inggris
  • Spanyol
  • Arab
  • Perancis
  • Jerman
  • Jepang
  • Portugis
  • Koréa
  • Thailand
  • Vietnam
  • Indonesian
  • Basa Pérsia

panas Produk

bagan aliran

Cibalong ESL:
• HW: Elable, Base Station, Wireless scanner, Server
• SW: System Control Platform, middleware, databés



Ngolah Aliran:
• narima data ti Pos / ERP ngaliwatan internét
• Paké middleware pikeun ngarobah data kana format ESL
• ESL Control Platform ngawas change of robah info kayaning harga, lajeng ngirim data diropéa keur Base Station
• Station Base sinyal pamakéan RF pikeun ngirimkeun info ka tag tur tag ngarobah info ka tampilan EPD

menu