+86 131 3393 4934

basa

  • Inggris
  • Spanyol
  • Arab
  • Perancis
  • Jerman
  • Jepang
  • Portugis
  • Koréa
  • Thailand
  • Vietnam
  • Indonesian
  • Basa Pérsia
imah » produk » barang-barang tambahan
barang-barang tambahan

    Handheld Reader

    SVPDA
    dipaké pikeun meungkeut na unbind tag E jeung barang barkod.

    kontak Kiwari
    • gambaran
    • spésifikasi
    • panalungtikan

    maca SVPDA Handheld

     SVPDA maca handheld nyaeta utamana keur gancang mengikat / tag ESL unbinding kana produk.

    Ieu geus gancang binded sarta dijaga pikeun ngalayanan nasabah supermarket.

    fungsi: Online ngariung jeung unbinding; Barang query informasi; Robah informasi barang 

    Fitur: kalawan gancang, Layar cabak, sistim Android.


     


    spésifikasi

     komunikasi jarak 30m
     komunikasi Frékuénsi 2.4G 
     panganteur  tipe C
     OS Android 7.1
    CPU Quad-core MSM8917
    frékuénsi CPU Dasar 1.4GHz,4 cores
    layar 5dina IPS,1280*720
    batre 3.8v / 3000mAh
    Diemension 158mm * 75mm * 22.4mm
    scanner Kode 128, EAN-13 EAN-8, kode 39
    beurat 256g
    nu ngaropea

    hasil:DC5V / 1A

    ngasupkeun:AC100-240V / 0.15A 50 / 60HZ

     

     

     

     

     

     

     

     

    Panalungtikan online

    Mangga ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir anu below.We bakal ngawalon anjeun 24 jam.

    Taros Kami
    menu