+86 131 3393 4934

basa

  • Inggris
  • Spanyol
  • Arab
  • Perancis
  • Jerman
  • Jepang
  • Portugis
  • Koréa
  • Thailand
  • Vietnam
  • Indonesian
  • Basa Pérsia
imah » produk » labél rak éléktronik
labél rak éléktronik

    tag harga tampilan dahareun LCD seger

    7 labél layar LCD inci
    Dipaké pikeun aréa seger, harga bisa dirobah offline ku Handheld langsung.

    kontak Kiwari
    • gambaran
    • spésifikasi
    • panalungtikan

    Panjelasan Produk

    tag harga rak digital seger digunakeun pikeun mintonkeun sayur, bungbuahan jeung barang seger lianna harga.

    Rojongan harga robah langsung ku HT304 handheld. janten, parobahan sering harga barang seger bakal gampang pikeun konsumén.

    model: TS825S / TS825D


    dimensi: 290*230mm


    Ukuran tampilan: 170*70 mm (7inci)


    beurat682 g


    Area seger - Utama medan perang The supermarket

    · Komoditi dikumpulkeun Cisarua: bawa Ampir 1/3 The Passeger Aliran, 25% anu nyumbangkeun 35% volume jualan
    · Area Sypermarket seger Kalolobaan bisa Ngeunteung The Karakteristik Manajemén supermarket.
    · mun Bentuk supermarket diferensiasi.
    · Rugi tinggi, low margin: Leungitna Teu timely Markdown Sale disababkeun Nepi ka 80%

    solusi - offline Solusi

    · Ngaliwatan The Handheld Reader Langsung Update The Harga The seger Harga Tag
    · Tanpa Docking Jeung The ERP System, Ngurangan deployment System bangbarung
    · Pisan Cocog jeung The Adegan tina samentara valénsi Rapid Tanggapan
    · Palaksanaan Syetem Periode Dupi pondok, Kirang aub Surface


     

     komunikasi Jarak

     15~ 50 m

     Frékuénsi ngagawekeun

     2.4GHz

     ngirimkeun daya

     Max0dbm

     Suhu ngagawekeun

     0~ 45 ℃

     Suhu gudang

     -20~ 55 ℃

     industri Peunteun

     IP53

     Jenis Batré

     4xLithiumCR2450

     batré Kahirupan

     4 taun (ngamutahirkeun hiji waktos per poé)

     


    Panalungtikan online

    Mangga ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir anu below.We bakal ngawalon anjeun 24 jam.

    Taros Kami
    menu