+86 131 3393 4934

basa

  • Inggris
  • Spanyol
  • Arab
  • Perancis
  • Jerman
  • Jepang
  • Portugis
  • Koréa
  • Thailand
  • Vietnam
  • Indonesian
  • Basa Pérsia
imah » produk » labél rak éléktronik
labél rak éléktronik

    labél Pantun

    kontak Kiwari
    • gambaran
    • spésifikasi
    • panalungtikan

     

     

                                                                                  SUNPAITAG FashonTAGS EAS + ESL

                                   Mimitina ritel TAG anu ngagabungkeun harga éléktronik, Manajemén inventory na SECURIT

     

    ESL - Solusi harga éléktronik

    tag Ieu unsur strategis pikeun retailers nu pilari janten langkung kalapa jeung ngaoptimalkeun operation.SUNPAITAG maranéhanana ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngatur harga dina lincah tur dinamis

    jalan, ngaronjatkeun strategi bedah dibandingkeun labél kertas. Hatur nuhun kana téhnologi E-Tag kami, toko bisa ningkatkeun customer maranéhna panenjo,sahingga,ngaronjatkeun jualan.


    EAS - Anti maling solusi

    Solusi kaamanan ngamungkinkeun ngaganti alarm toko Palasik, ngurangan maling kalayan hiji produk inovatif tur elegan. Sistim nu gampang terpadu ka Sistem ayeuna toko.

    tag Hal ieu méré pangecér nu 3 Operasi dina hambalan tunggal kalawan pilihan pikeun ningkatkeun jualan jeung ngurangan waragad operasional tina na toko, ogé ashaving a unik, stylish sarta tag pinter.

     



     

    model F213R     
             
    konci hebat
    prekuensi AM 58kHz
    Dimmension 2.1" e-paper tampilan
    aréa aktip 20*48mm
    warna Hideung-Bodas-Beureum
    beurat 33g
    téhnologi tampilan kertas éléktronik labél titik matrix
    resolusi 104x212pixel
    piksel Density 112dpi
    nempo Angle >175°
    prekuensi 2.4GHz Bi-arah komunikasi
    hawa operasi 0-45℃
    hirup batré 2 taun
    Jenis Batré 1xCR2030
    replaceable batré nuhun
    tampilan Kandungan

    Bisa némbongkeun karakter wae, sokongan

    graphicdisplay, logo, kode QR,

    barkod, nyered &Desain tarikan template,

    produk husus templatefor béda,

    promo acara settinginadvance…

    Panalungtikan online

    Mangga ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir anu below.We bakal ngawalon anjeun 24 jam.

    Taros Kami
    menu