+86 131 3393 4934

basa

  • Inggris
  • Spanyol
  • Arab
  • Perancis
  • Jerman
  • Jepang
  • Portugis
  • Koréa
  • Thailand
  • Vietnam
  • Indonesian
  • Basa Pérsia
imah » produk » labél rak éléktronik
labél rak éléktronik
    • gambaran
    • spésifikasi
    • panalungtikan

    kit demo nyaeta keur test atawa némbongkeun konsumén.

    Aya solusi, atanapi ngaropea eusi wincikan (base station kudu) ku labél diperlukeun.

           Demo kit A

    SVC15S * 2 PCS

    SVC21S * 2 PCS

    SVC27S * 2 PCS

    SVC29S * 2 PCS

    SVC42S * 1 PCS

    SVC58S * 1 PCS

    SVC75S * 1 PCS

    SVAP-C * 1 PCS

    Asesoris * 10PCS

    maca Handheld:1PCS

    software:500USD per taun

    hideung bisi:1 PCS
    Ukuran bisi hideung:47cm * 15cm * 36cm  pakét beurat:6kg Ukuran pakét luar:53*44*25

             total biaya:1252USD,ongkos angkutan barang kaasup

    Langkung Demo kit,punten supplier kontak!

    Panalungtikan online

    Mangga ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir anu below.We bakal ngawalon anjeun 24 jam.

    Taros Kami
    menu