+86 131 3393 4934

basa

  • Inggris
  • Spanyol
  • Arab
  • Perancis
  • Jerman
  • Jepang
  • Portugis
  • Koréa
  • Thailand
  • Vietnam
  • Indonesian
  • Basa Pérsia
imah » produk » barang-barang tambahan
barang-barang tambahan

    base station

    kontak Kiwari
    • gambaran
    • spésifikasi
    • panalungtikan

    Perkenalan produk

     

    Dasar stasiun teh kumaha nyambungkeun server sasak jeung e-tag. Inpo nu mangrupa dikirimkeun sarta junun antara ESL awan server jeung ESLs ngaliwatan base station.

    Nalika éta informasi dagangan diropéa dina Sistim awan, dasar Bluetoothstasiun bakal ngirimkeun sinyal ka ESLs.Sarta informasi eupan balik informs nu sistim Pos,Inpo update produk lajeng.


     

    SunpaiTag Electronic Harga Tag Ihtisar sistim

    Paparan Sistim Label éléktronik ngawengku elables, server, saklar, stasiun basa, Handset jeung software.The informasi produk dina database bakal disalin ti Sistim Pos jeung labél rak éléktronik software aplikasi Sistim;harga lajeng diropéa atawa informasi séjénna bakal dikirim via Wan ka Stasion Base nu lajeng bakal nyebarkeun update di sakuliah sakabéh toko via BLE nirkabel 5.0 pangiriman.

     

    Ciri fisik

     

    LAN Port
    1*10/100/1000M Gigabit
    kakuatan
     48VDC / 0.32A 802.3af
    ukuran
     168*168*30mm
    ningkatna
    Siling Gunung / Besar Gunung
    sertipikasi
    CE / RoHS
    Konsumsi Max Daya
    12W
    Suhu ngagawekeun  -10℃ ~ 60 ℃
    kalembaban ngagawekeun
    0%~ 95% non-condensing
    Ciri nirkabel

    BLE Standar
    BLE 5.0
    enkripsi
    128-bit AES
    frékuénsi operasi ESL
     2.4—2.485GHz
    sinyalna Range
    20m
    Standar Wi-Fi
    802.11ac / n / a / g / b
    Frékuénsi Wi-Fi
    2.4GHz&5GHz
    Panalungtikan online

    Mangga ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir anu below.We bakal ngawalon anjeun 24 jam.

    Taros Kami
    menu