+86 131 3393 4934

Gjuhe

 • anglisht
 • Spanjisht
 • arab
 • frëngjisht
 • gjermanisht
 • japonez
 • portugalisht
 • korean
 • Thai
 • vietnamisht
 • indonezian
 • persisht
shtëpi » Produkte » aksesorë
aksesorë

  Rail, kllapa, Desk Mount, Shkarkimi Tool

  Pajisje fikse të cilat i plotësojnë të ndryshme të instaluar etiketat kërkesë.

  Kontaktoni Tani
  • Përshkrim
  • Specifikim
  • hetim

  â €. Rail


  Në raftet e supermarketit.

   
   
   
   
  SV-PH01 SV-PH02 SV-PH03 SV-PH04
  RAIL90CM dhe 120CM,Desk Mount,Aplikoni për SVC15S,SVC21S,SV21SF,SVC27S,SVC29S HEKURUDHAVE(1 metër),Desk Mount,Aplikoni për SVC15S,SVC21S,SV21SF,SVC27S,SVC29S HEKURUDHAVE(1 metër),Desk Mount,Aplikoni për SVC15S,SVC21S,SV21SF,SVC27S,SVC29S HEKURUDHAVE(1 metër),Desk Mount,Aplikoni për SVC15S,SVC21S,SV21SF,SVC27S,SVC29S
   
   
   
   
  SV-PH05 SV-PH06 SV-PH17 SV-PH29
  HEKURUDHAVE(1 metër),Desk Mount,Aplikoni për SVC15S,SVC21S,SV21SF,SVC27S,SVC29S HEKURUDHAVE(1 metër),Desk Mount,Aplikoni për SVC15S,SVC21S,SV21SF,SVC27S,SVC29S Ndalues ​​hekurudhor,Aplikoni për SV-PH01, SV-PH02, SV-PH03, SV-PH04, SV-PH05, SV-PH06 Blloku i këndit,Aplikoni me hekurudhë

   

   


  二. Desk Mount


  Tavolinë rritet janë zhvilluar për SunpaiTag dhe ata mund të ngjitur në tavolinë për të mbajtur një emërtim të vetëm ,

  veçanërisht Madhësia e madhe Etiketa elektronike.

  Në raftet e supermarketit.

     
   
   
  SV-PH07
  SV-PH36
  SV-PH32
  SV-PH23
  Desk Mount,aplikoni për të
  SVC15S,SVC21S,SV21SF,SVC27S,SVC29S
  Desk Mount,aplikoni për të
  SVC42S,SVC58S,SVC75S
  Desk Mount,aplikoni për të
  SVC15S,SVC21S,SV21SF,SVC27S,SVC29S
  qëndrim,aplikoni për të
  SVC21S dhe SVC21SF

   

   


  një ‰. Cilp dhe Unlock

  Pajisja Unlock mund të përdoren për heqjen e tag elektronike të çmimeve nga raisl plastike, kllapa varur, tavolinë mali dhe pajisje të tjera.

  E-tag mund të hiqet me SUNPAI pajisje të veçantë zhbllokuar për shkak të mekanizmit të arsyeshëm shkencor në SunpaiTag.

   

   
   
   
   
  SV-PH37
  SV-PH38
  SV-PH20
  SV-PH16
  kapëse,aplikoni për të
  SVC42S,SVC58S,SVC75S
  kapëse,aplikoni për të
  SVC15S,SVC21S,SV21SF,SVC27S,SVC29S
  aplikoni për të
  SVC15S,SVC21S,SV21SF,
  SVC27S,SVC29S
  Shkarkimi Tool,aplikoni për të
  etiketat e letrës E.




  online Hetim

  Ju lutem mos ngurroni për të dhënë kërkesën tuaj në formën below.We do t'ju përgjigjen në 24 orë.

  Na kontaktoni
  Menu