+86 131 3393 4934

Gjuhe

 • anglisht
 • Spanjisht
 • arab
 • frëngjisht
 • gjermanisht
 • japonez
 • portugalisht
 • korean
 • Thai
 • vietnamisht
 • indonezian
 • persisht

Produkt i nxehtë

grafiku i rrjedhës

Komponenti ESL:
• HW : Elable Station Stacioni bazë 、 Skaneri pa tel 、 Serveri
• SW Plat Platforma e Kontrollit të Sistemit 、 Middleware. Baza e të dhënaveRrjedhjen e procesit:
• Merr të dhënat nga POS / ERP përmes Internetit
• Përdorni Middleware për të kthyer të dhënat në formatin ESL
• Platforma e Kontrollit ESL monitoron ndryshimin e ndryshimit të informacionit siç është çmimi, dhe pastaj dërgoni të dhënat e azhurnuara në Stacionin bazë
• Stacioni bazik përdorni sinjalin RF për të transmetuar informacionin në etiketa dhe etiketat për të kthyer informacionin në ekranin EPD

Menu