+86 131 3393 4934

Gjuhe

 • anglisht
 • Spanjisht
 • arab
 • frëngjisht
 • gjermanisht
 • japonez
 • portugalisht
 • korean
 • Thai
 • vietnamisht
 • indonezian
 • persisht
shtëpi » FAQ
FAQ
 • Q:A keni etiketë me ngjyra?
  A:

  Kemi etiketë ekrani me ekran të zi të bardhë dhe etiketë të ekranit të ekranit bardh e zi.

 • Q:Mund të bëni etiketë me madhësi të madhe?
  A:

  Ekrani më i madh është 7.5 inç, madhësi tjetër më e madhe nuk sugjerohet për shkak të investimeve të mëdha.

 • Q:Sa stacione në një dyqan apo supermarket?
  A:

  Distanca e komunikimit ndërmjet stacionit bazë dhe etiketës është 15-50m. Lartësia është 7 m. Dhe pa asnjë pengesë.
  Shuma maksimale e etiketës sugjeron për një stacion është 500 Etiketa, megjithëse nuk ka asnjë fakt të kufizuar.
  Sepse etiketat azhurnohen një nga një, kur lidhin një stacion të njëjtë. Kështu që më shumë stacione, azhurnim më i shpejtë.

 • Q:Pse stacioni bazë ka lidhje të keqe?
  A:

  Stacioni bazë duhet të instalohet me kokë poshtë, për shkak të drejtimit të sinjalit.

 • Q:Për çfarë përdoret lexuesi i dorës?
  A:

  Lexuesi i dorës kryesisht është punë dhe lidh dhe nuk lidh etiketën dhe mallrat.
  Mund të skanojë barkodin e mallrave, dhe lexoni ID e etiketës nga RFID, atëherë lidhini ato, dhe etiketa tregon çmimin e asaj malli.
  Do të ishte një ndihmë Nëse ka mijëra etiketa në një dyqan.

 • Q:Cili sistem operativ mbështet softuerin ESL, nëse instaloj programin, të tjerët mund të funksionojnë normalisht? Dhe a ka softuer në telefon?
  A:

  Softueri ose Sistemi ESL mund të instalohet në Windows, nuk mund të mbështesin Linux dhe Mac OS.
  ESL nuk do të ndikojë në aplikacionin tjetër.
  Thjesht kemi një program kompjuterik ESL, nëse mund të zhvilloni versionin e telefonit, ne jemi të kënaqur dhe ju ofrojmë shërbimin e internetit.

 • Q:Nuk kam njohuri për mënyrën e përdorimit të softuerit, do të siguroni disa manuale?
  A:

  Sigurisht, dhe shitjet dhe mbështetja jonë do t'ju ndihmojnë të përdorni, dhe ne mund të diskutojmë në skype ose whatsapp, me video për t'ju treguar. Unë besoj se mund ta përdorni pa probleme.

 • Q:Sistemi ESL ka gjuhë tjetër përveç anglishtes? Sepse klientët tanë nuk flasin anglisht.
  A:

  Mbështetja e sistemit të menaxhimit të softuerit ESL: anglisht, French, Spanjisht, rusishtfrëngjishtch, gjermanisht, portugalisht, korean.
  Gjuha e ekranit të ekranit mbështet të gjitha, vetëm sipas asaj që futni në bazën e të dhënave ose në sistemin. Gjithashtu monedha juaj.

 • Q:A mundet ESL të lexojë informacionin mbi produktet tona automatikisht?
  A:

  Sistemi ESL mund të lexojë automatikisht bazën e të dhënave të informacionit për mallrat.
  Mbështetje e bazës së të dhënave: CSV, EXCEL, mySQL, Serveri SQL, Orade, ODBC.

 • Q:Ne jemi kompani POS ose kompani ERP, ne duam të integrojmë ESL në sistemin tonë për klientët.
  A:

  Ne rregull, ne kemi shërbime për këtë, dhe inxhinieri do të ndihmojnë për të shpjeguar disa pyetje nëse plotësoni ndonjë problem. Dhe një nga bashkëpunëtorët tanë përfundoi POS-in e tij & Integrimi i ESL.

 • Q:Unë kam disa degë, a është e mundur të menaxhohen degët dhe etiketat e ndryshme në një zyrë qendrore?
  A:

  po, dhe ju duhet të keni serverin e rrjetit të jashtëm, dhe konfiguroni stacionet e degëve për të lidhur serverin e kokës, inxhinieri ynë do ta ndihmojë atë.

 • Q:Pse porosis nga ju?
  A:

  Sepse të gjitha pyetjet më poshtë janë futur nga vetë unë, sipas përvojave të mia të shërbimit.

Dhe më shumë pyetje, ju lutem na kontaktoni, ne do të përmbledhim dhe azhurnojmë këtu. Shume faleminderit.

Top Rekomandoni

Na kontaktoni

Menu