+86 131 3393 4934

Gjuhe

 • anglisht
 • Spanjisht
 • arab
 • frëngjisht
 • gjermanisht
 • japonez
 • portugalisht
 • korean
 • Thai
 • vietnamisht
 • indonezian
 • persisht
shtëpi » video » Profili i kompanisë
Profili i kompanisë

SUNPAI INDUSTRIES u themelua në 2004 në Shanghai, Kinë. Ne përqëndrohemi në shndërrimin e mallrave në një etiketë dixhitale ekrani interaktiv të rafteve për të përmirësuar efikasitetin dhe përvojën e blerjeve. Me teknologji ekstra të konsumit të ulët wireless dhe ekran, zgjidhja jonë është vërtetuar e fortë, i shkathët dhe i shkallëzuar.

SUNPAITAG është e angazhuar të jetë ofruesi kryesor i skemës elektronike të sistemit të etiketave të rafteve në botë. Qëllimi ynë i menaxhimit është kursimi i energjisë, mbrojtjen e mjedisit, përmirësimi i përvojave të klientit dhe rritja e performancës së biznesit. Ne jemi në gjendje t'u ofrojmë klientëve tanë shërbimin më të besueshëm, sistemi më i lirë me pak ose aspak produkte mirëmbajtjeje. Dhe bazuar në këtë, ne gjithashtu do të ofrojmë tarifa inteligjente për menaxhimin e informacionit për shitësit me pakicë të tullave dhe llaçeve në shkallë të gjerë. Ne do të vazhdojmë të punojmë me ofruesit e shërbimeve të sistemit të shitjes me pakicë, Ofruesit e POS dhe furnitorët e pajisjeve. Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni për çdo pyetje ose sugjerim.

 

Profili i kompanisë

Top Rekomandoni

Na kontaktoni

Menu