+86 131 3393 4934

Gjuhe

 • anglisht
 • Spanjisht
 • arab
 • frëngjisht
 • gjermanisht
 • japonez
 • portugalisht
 • korean
 • Thai
 • vietnamisht
 • indonezian
 • persisht
shtëpi » Produkte » pajisje Ndihmës
pajisje Ndihmës

  Stacioni baze

  DB316, DB316-NP
  Për shkëmbimin e të dhënave ndërmjet Elabels dhe Hub.

  kontaktoni Tani
  • Përshkrim
  • Specifikim
  • hetim

   

  produkt Hyrje

  DB316 është tretë brez stacion bazë tel.

  Kjo është një RFID Fikse stacion i ri Active bazë e cila zbaton komunikim bidirectional në mes të sistemit të presë dhe tags reja çmimeve elektronike.

  Ajo është prodhuar për sistemin Label SunpaiTag Electronic raft dhe produkte të tjera.


   

  SunpaiTag elektronike Price Tag Përmbledhje sistemi

   
  Electronic sistemi Raft Label përbëhet nga elables, server, switches, stacione bazë, Celularin dhe software.

  Informacioni i produktit në bazën e të dhënave do të kopjohet nga kompjuteri host te elektronik etiketë raft software aplikimit të sistemit;

  Çmimet pastaj përditësuar ose informacione të tjera do të dërgohet përmes eternetit (ose port serik) të bazës së Stacione të cilat më pas do të vendoset update në të gjithë dyqan me anë të transmetimit pa tel 2.4GHz.


   

  Feature dhe Përdorimi

  Karakteristikat kryesore: komunikim pa tel me ESL(quajtur:tag çmimi elektronike) me instalim të lehtë, funksionimin e etiketave, Sinjali i madh rreze mbulimi dhe mbështet shumë etiketa.

  Interface: TCP / lidhja IP me serverin ESL, 2.45GHz ISM me etiketa ESL.


   etiketë  emër  përdorim
   RX  Receieve Data LED  Dritë kur të dhënat nga një ESL është pranuar
   TX  Dërgoni të dhëna LED  Dritat kur Base Station dërgon të dhëna për ESL
   SYS  Statusi Sistemi LED  Tregon statusin normal të sistemit kur ndezje herë në sekondë
   PWR  Power LED  Dritat kur stacioni Base powered
   DC6V  fuqia Port  6Connection VDC energjisë(DC plug socket)
   LAN  Rrjeti Port  Rrjeti kabllor në stacion bazë
   EXT  zgjerimi Por  Port për të lidhur një stacion shtesë Base

  Krahasuar me stacionet bazë të natyrës së ngjashme stacion bazë DB316 wireless ka një pamje tërheqëse, lehtësinë e instalimit, dhe ka dizajn të mirë strukturore, me një IP53 mbrojtëse vlerësim të mjedisit.

  Interface: TCP / lidhja IP me serverin ESL, 2.45GHz ISM me etiketa ESL.


   

  Base Station Instalimi


   metodë  Furnizimi me energji elektrike Përshkrim Lidhjet
   kufi 1  Furnizimi me energji elektrike Kur kaloni nuk japin fuqinë dhe pushtetin e jashtme është e nevojshme Sigurojë 6V të DC6V fole Connect Ethernet LAN PORTI
   kufi 2  NP Switch jep fuqi nëpërmjet portit Ethernet Lidhu NP Ethernet për LAN Port
   kufi 3  ujëvarë Stacioni DB316 Base jep fuqinë për stacion bazë tjetër duke përdorur NP (nuk bie nga lart më shumë se një shtesë Lidhu NP Kalo te LAN Port dhe të lidheni stacionit bazë të EXT Port në stacion bazë e dytë


  Furnizimi me energji elektrike dhe Networking Tregohet në figurën më poshtë DB316 mund të mundësuar në tre mënyra:

  instalimi Kushtet

  Para instalimit Kontrolloni se produkti është i paprekur dhe të gjitha attachements arecomplete, në qoftë se ka dëme apo mungojnë pjesët kontaktoni Sunpai Tag menjëherë.
  Kontrolloni nëse ekzistojnë kushtet e mëposhtme para se të vazhdoni instalimin:
  A) Instalimi do të përmbushin standardet e aplikueshme në vendin e punës.
  B) Plotësoni proceset e kërkuara Instalimi.

  instalimi Vendndodhja

  Zgjedhja e pozitës Base Station varet instalimin e saj, ajo duhet të jetë ku është e mundur, në një vend të lirë e pengesave që është e sigurt dhe të lehtë për të vepruar.
  Base Station DB316 mund të jetë ngritur në tavan dhe mure apo në varësi të.

  Metoda e instalimit

  para instalimit: Konfiguro gjitha Adresat Base Station IP (referojuni manual software për udhëzime për këtë hap).
  instalim: stacioni bazë siguron me Phillips kokë pan vetë-përgjimi vida lidhur kabllo të energjisë dhe kabllo Rrjeti. Shifrat tipike instalimit 3-1 dhe 3-2

  Kornizë është ndërtesa skicë, pamje është nga lart poshtë me viewof gjitha dots Zi (të cilat janë Baza stacione) në tavan e ndërtesës;
  qarqet raundin vijë me pika janë zonat e mbulimit Base Station sinjal, Mbulimi tipike në varësi të mjedisit është në mes të 15 milion në 50 milion në një mjedis të thjeshtë të hapur për një stacion bazë të vetme. 

  figurë 3-2 tregon ndër instalimit distancën Base Station, vija me pika përfaqëson wireless sinjal zonën Base Station mbulimit;
  Të sigurohet distanca betwen stacionet bazë është më pak se ose e barabartë me 20 milion.


   

  Masat paraprake

  1. Furnizimi me energji elektrike DB316 transportohen ka një gamë të dhëna të 100V për 240Vac 360mA ju lutem të siguruar se ajo është në gjendje të furnizohen me tension të saktë.
  2. Të sigurohet që pajisjet është e bazuar.
  3. Kontrolloni stacioni bazë dhe antenë pozicionin e instalimit dhe orientim në lidhje me ESL që do të shkëmbimin e të dhënave.
  4. Ky produkt rrezaton Radio Frequency (RF) energji, personeli instalimit andcommissioning duhet lënë të paktën 30 cm midis tyre dhe theantenna në mënyrë që të plotësojnë kërkesat e FCC për ekspozimin e njeriut.
  5. Çdo aparature radiotransmetuese, inlcuding këtë stacion bazë, mund beinterfered me nga pajisjet medicinale pa mbrojtjen e duhur. Nëse ka janë problemsseek prodhues pajisje mjekësore për këshilla.
  6. Kjo pajisje mund të shkaktojë ndërhyrje me pajisje të tjera elektronike.


   

  Fushat kyç të performancës

  Përdor frekuencë 2.4GHz brenda grupit ISM, compatibility mbarë botën raft elektronike etiketë wireles pronarit protokoll për të siguruar të dhëna të securitySupports pushtet mbi Ethernet(NP) Hulumtimi aplikimi e-tagindependent për të mbështetur në mënyrë specifike mënyrë elektronike Label shelfin e aftësinë për të kaskadës Stacionet bazë për të reduktuar kompleksitetin e instalimit dhe koston.

   Shkallë temperature -10°C në 55°C (14°F deri 131°F) 
   varg lagështia  20% në 95%
   Furnizimi Voltage  Adapter AC / DC. Base Station 6VDC Voltage Input, 2.5A
   ulje  GFSK
   frekuencë  2.4 të 2.4835GHz
   transmetojë Fuqia  15dBm
   Marresit Ndjeshmëria  [email protected]?R
   Antena VSWR  ≤ 1.5:1
   komunikimit në distancë  15m 50m
   Interface  TCP / lidhja IP me serverin ESL, 2.45GHz ISM me etiketa ESL
   Furnizimi me energji elektrike  DC6V, 2.5Një Mbështet 802.3af NP Furnizim me energji elektrike
   Gatishmëria e tanishme  650mA
   aktual operativ  800mA
   Network Interface  10/100Protokolli M Ethernet UDP
   zgjerimi Interface  10/100M Ethernet port zgjerim për një zgjatje të vetme Base Station
   IP Rating  IP53
   Distanca maksimale komunikimi  30-50 metra (Vijës së syve dhe ambient të hapur)

   

   

  Base Station Antenna Rrezatimi Pattern

  online Hetim

  Ju lutem mos ngurroni për të dhënë kërkesën tuaj në formë below.We do t'ju përgjigjen në 24 orë.

  Menu