+86 131 3393 4934

Јазик

 • Англиски
 • Шпански
 • арапски јазик
 • француската
 • германски
 • Јапонски
 • Португалски
 • Кореја
 • тајландски
 • Виетнамски
 • индонезиски
 • Персискиот
Насловна » производи » додатоци
додатоци

  железнички, држач, биро планината, отстранување Алатка

  Фиксни додатоци кои исполнуваат поинакви барања за инсталирани етикети.

  контакт Сега
  • Опис
  • спецификација
  • Анкетната

  ä¸ €. железнички


  На полиците на супермаркетот.

   
   
   
   
  SV-PH01 SV-PH02 SV-PH03 SV-PH04
  RAIL90CM и 120CM,биро планината,Аплицирајте на SVC15S,SVC21S,SV21SF,SVC27S,SVC29S ILЕЛЕРНА(1 метар),биро планината,Аплицирајте на SVC15S,SVC21S,SV21SF,SVC27S,SVC29S ILЕЛЕРНА(1 метар),биро планината,Аплицирајте на SVC15S,SVC21S,SV21SF,SVC27S,SVC29S ILЕЛЕРНА(1 метар),биро планината,Аплицирајте на SVC15S,SVC21S,SV21SF,SVC27S,SVC29S
   
   
   
   
  SV-PH05 SV-PH06 SV-PH17 SV-PH29
  ILЕЛЕРНА(1 метар),биро планината,Аплицирајте на SVC15S,SVC21S,SV21SF,SVC27S,SVC29S ILЕЛЕРНА(1 метар),биро планината,Аплицирајте на SVC15S,SVC21S,SV21SF,SVC27S,SVC29S Railелезнички стопер,Аплицирајте на SV-PH01, SV-PH02, SV-PH03, SV-PH04, SV-PH05, SV-PH06 Блок на агол,Нанесете со железница

   

   


  二. биро планината


  Копчињата за монитори се развиени за SunpaiTag и истите можат да се лепат на работната површина за да се одржи единствената етикета ,

  особено електронски етикети со големи димензии.

  На полиците на супермаркетот.

     
   
   
  SV-PH07
  SV-PH36
  SV-PH32
  SV-PH23
  биро планината,Аплицирај на
  SVC15S,SVC21S,SV21SF,SVC27S,SVC29S
  биро планината,Аплицирај на
  SVC42S,SVC58S,SVC75S
  биро планината,Аплицирај на
  SVC15S,SVC21S,SV21SF,SVC27S,SVC29S
  Застанете,Аплицирај на
  SVC21S и SVC21SF

   

   


  ‰. Cilp и Отклучи

  Уредот за отклучување може да се користи за отстранување на електронската ознака за цени од пластика, висечка заграда, монтажа на биро и други уреди.

  Е-ознаката може да се отстрани со специјалниот уред за отклучување SUNPAI заради разумниот научен механизам на SunpaiTag.

   

   
   
   
   
  SV-PH37
  SV-PH38
  SV-PH20
  SV-PH16
  Клип,Аплицирај на
  SVC42S,SVC58S,SVC75S
  Клип,Аплицирај на
  SVC15S,SVC21S,SV21SF,SVC27S,SVC29S
  Аплицирај на
  SVC15S,SVC21S,SV21SF,
  SVC27S,SVC29S
  отстранување Алатка,Аплицирај на
  отстрани етикети на е-хартија.
  Испраќам барање

  Ве молиме да се чувствуваат слободни да го кажете вашето барање во форма below.We ќе ви одговори во 24 часа.

  Контактирајте не
  мени