+86 131 3393 4934

Јазик

 • Англиски
 • Шпански
 • арапски јазик
 • француската
 • германски
 • Јапонски
 • Португалски
 • Кореја
 • тајландски
 • Виетнамски
 • индонезиски
 • Персискиот

Жешка производ

шема на проток

ESL Компонента:
• HW: Elable, базната станица, безжични скенер, Server
• SW: контрола на платформа систем, Middleware, база на податоциПроцесот на проток:
• Прима податоците од ПОС / ERP преку интернет
• Користете Middleware да се конвертира податоците на ESL формат
• Платформа за контрола на ESL следи промената на промени информации како цена, а потоа се прати ажурирани податоци за базна станица
• базна станица употреба RF сигнал за пренос на информации на тагови и Тагови конвертира информации на екранот ЕПД

мени