+86 131 3393 4934

Јазик

 • Англиски
 • Шпански
 • арапски јазик
 • француската
 • германски
 • Јапонски
 • Португалски
 • Кореја
 • тајландски
 • Виетнамски
 • индонезиски
 • Персискиот
Насловна » Најчесто поставувани прашања
Најчесто поставувани прашања
 • П:Дали имате етикета во боја?
  А:

  Имаме етикета на црно-бел екран и етикета на црно-бело-црвен екран.

 • П:Можете ли да направите етикета со големи димензии?
  А:

  Најголемиот екран е 7,5 инчен, друга поголема големина не е предложена заради голема инвестиција.

 • П:Колку станици во продавница или супермаркет?
  А:

  Комуникациското растојание помеѓу базната станица и етикетата е 15-50m. Висината е 7 m. И без никаква бариера.
  Предложената максимална сума на етикетата за една станица е 500 етикети, иако всушност нема ограничено.
  Бидејќи етикетите се ажурираат еден по еден, кога ќе се поврзат иста една станица. Толку повеќе станици, побрзо ажурирање.

 • П:Зошто базната станица има лоша врска?
  А:

  Основната станица треба да се инсталира наопаку, заради насоката на сигналот.

 • П:За што се користи рачниот читач?
  А:

  Рачно читателот, главно, е работа и е врзување на етикетата и стоката.
  Може да го скенира баркодот на стока, и прочитајте ја идентификацијата на етикетата од РФИД, потоа врзете ги, а етикетата ја прикажува цената на таа стока.
  Би било помош Ако има илјадници етикети во продавница.

 • П:Кој оперативен систем поддржува ESL софтвер, ако го инсталирам софтверот, другите апликации можат да работат нормално? И има ли софтвер преку телефон?
  А:

  Софтвер ESL или систем може да се инсталира на Windows, не можат да ги поддржуваат Linux и Mac OS.
  ESL нема да влијае на другите апликации.
  Имаме само компјутерски ESL софтвер, ако можете да ја развиете верзијата на телефонот, драго сме и ви нудиме веб-услуга.

 • П:Јас немам знаење за тоа како да го користам софтверот, дали ќе дадете прирачник?
  А:

  Секако, и нашата продажба и поддршка ќе ви помогне да ја користите, и можеме да разговараме на скајп или за Whatsapp, преку видео за да ви покажам. Верувам дека можете да го користите непречено.

 • П:ЕСЛ системот има друг јазик освен англискиот? Затоа што нашите клиенти не зборуваат англиски.
  А:

  Поддршка на системот за управување со софтвер ESL: Англиски, French, Шпански, Рфранцускатаи, French, германски, Португалски, Кореја.
  Јазикот на екранот ги поддржува сите, само според она што го внесувате во базата на податоци или системот. Исто така вашата валута.

 • П:Може ЕСЛ автоматски да ги прочита информациите за нашите производи?
  А:

  ЕСЛ системот може автоматски да ја чита базата на податоци за информации за стоки.
  Поддршка за база на податоци: CSV, EXCEL, mySQL, Серверот SQL, Orade, ODBC.

 • П:Ние сме ПОС или ERP систем на компанијата, ние сакаме да се интегрираат во ESL на нашиот систем за клиентите.
  А:

  Добро, имаме webservice за тоа, и инженер ќе ви помогне да се објаснат некои прашањето дали ги исполнуваат сите проблеми. И еден од нашите соработници заврши ПОС неговата & интеграција ESL.

 • П:Имам некои гранки, е можно да се справат со различни гранки станици и етикети во едно седиште?
  А:

  Да, и мора да имате надворешна мрежа серверот, и во конфигурацијата на гранките станици за да се поврзете на серверот главата, нашите инженер ќе им помогне на.

 • П:Зошто го нарачате од вас?
  А:

  Поради тоа што сите прашања подолу се внесуваат од мене, според моите искуства услуги.

И повеќе прашања, Ве молиме контактирајте со нас, ние ги сумира и ги ажурира овде. Ви благодарам многу.

Топ Препорачај

Контактирајте не

мени