+86 131 3393 4934

Language

  • Inggris
  • Spanyol
  • Arab
  • Prancis
  • Jerman
  • Jepang
  • Portugis
  • Korea
  • Thai
  • Vietnam
  • Indonesia
  • Persia
Home » Products » label beting Elektronik
label beting Elektronik

    Barang Warehouse Pick-up Smart Labels

    2.9 label inch layar ePaper
    Digunakake kanggo barang mining Pick-up.

    Contact Saiki
    • Description
    • Keterangan
    • Nakoni, nyelidiki

     

    Sunpai nawakake seri labels beting elektronik pinter, kalebu LP290A-B.

    LP290A-B nyambung karo Warehouse database informasi komoditas liwat 2.4GHz nirkabel

    jaringan, lan nuduhake informasi produk(kayata Jeneng, rega, asal, Pendhaftaran,

    kode bar, jumlahe lan ing) ing layar tampilan ing wektu nyata.

    pratondo status LED;

    operasi tombol fungsi;

    ndhukung IP54 anti banyu.

    tampilan layar kertas elektronik, aturan readability sampurna lan ndeleng amba, lan konsumsi daya Ultra kurang(1 urip baterei taun).

    model:LP290A-B

    Ukuran:127*44.5*18.5mm

    Size tampilan:67*29mm

    resolusi:296*128

    bobot:81g

    tutup ngarep: tutup protèktif.

    Tombol: Operate prodhuk.

    layar: Layar tampilan E-paper.

    Instal sworo seru: struktur lentur, gampang nginstal lan ngluncurake.

    nduwèni sisih Pop: Nduwèni kanggo promosi ing beting.

    area baterei: Kanggo nginstal batre.

    tutup mburi: tutup protèktif.


    Warehouse punika tag apa:

    Komunikasi Distance

    15~ 50m

    frekuensi Pakaryan

    2.4GHz

    ndeleng Angle

    175°

    kontras

    8:1

    suhu refresh efektif

    0~ 35 ℃

    suhu Pakaryan

    0~ 45 ℃ 

    suhu Storage

    -20~ 55 ℃ 

    baterei Koleksi

    LithiumCR2450

    baterei urip

    1 taun (suhu ruangan)

    Industri Rating

    IP54

    Enquiry online

    Mangga aran gratis kanggo menehi priksaan ing wangun below.We reply kowe ing 24 jam.

    Menu