+86 131 3393 4934

Language

  • Inggris
  • Spanyol
  • Arab
  • French
  • German
  • Japanese
  • Portugis
  • Korean
  • Thai
  • Vietnam
  • Indonesia
  • Persian
Home » Products » label beting Elektronik
label beting Elektronik

    Supermarket ePaper Price Tag

    5 ukuran ×2 werna-tampilan kanggo pilihanipun;
    Layar ePaper lengkap selaras;
    Bisa nampilake basa, QR code , barcode ,Gambar etc;
    urip baterei >5 taun.

    Hubungi Saiki
    • Description
    • Keterangan
    • Nakoni, nyelidiki

    solusi Labeling elektronik beting (ESL) mbantu sampeyan nggawe reaksi cepet nalika kompetisi ketemu ouside.

    Iku mbantu irit wektu karo otomatis nganyari rega.

    Iku \ 's luwih biaya-efisiensin saka kertas, lan mbenakake pelanggan \ 'pengalaman karo akurat, reregan dipercaya.

    Label beting elektronik amba bisa nampilake rincian liyane babagan barang amarga saka layar kertas ukuran gedhe e.

    label Big asring digunakake kanggo tampilan barang digital utawa rega barang khusus lan informasi.

     

    Software ESL:


    LT154A / LT154C

    Ukuran: 38*45*17.3mm

    Size tampilan: 28*28mm(1.54inch)

    resolusi: 152*152

    DPI: 120

    bobot: 32.2g

    LT213A / LT213C

    Ukuran: 66*36mm

    Size tampilan: 48.1*20.1mm(2.13inch)

    resolusi: 212*104

    DPI: 112

    bobot:43g

    LT290A / LT290C

    Ukuran: 85.9*43mm

    tampilan Size: 66.9*29.1mm(2.9inch)

    resolusi: 296*128

    DPI: 120

    bobot: 46g

    LT420A / LT420C

    Ukuran: 99*85.5 mm

    Size tampilan: 85*63 mm(4.2inch)

    resolusi: 400*300

    PDI: 120

    bobot:100 g

    LT750A / LT750C

    Ukuran: 189*134*16 mm

    Size tampilan: 163*97mm(7.5inch)

    resolusi: 640*384

    DPI: 100

    bobot: 236g

     


     

    Komunikasi Distance

    15~ 50 m

    makarya Frequency

    2.4GHz

    ndeleng Angle

    175°

    Kontras

    8:1

    ngirimaken Power

    Max0dbm

    suhu makarya

    0~ 45 ℃ kanggo monochrome, 0~ 35 ℃ kanggo tag werna.

    suhu Storage

    -20~ 55 ℃

    Industri Rating

    IP53

    Koleksi baterei

    LithiumCR2477(LT154A / C), LithiumCR2450

    urip baterei

    3-5 taun (nganyari siji wektu saben dina)

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     


    Enquiry online

    Mangga aran gratis kanggo menehi priksaan ing wangun below.We reply kowe ing 24 jam.

    Menu