+86 131 3393 4934

Language

  • Inggris
  • Spanyol
  • Arab
  • Prancis
  • Jerman
  • Jepang
  • Portugis
  • Korea
  • Thai
  • Vietnam
  • Indonesia
  • Persia
Home » Products » label beting Elektronik
label beting Elektronik

    Supermarket ePaper Price Tag

    7 ukuran ×2 werna-tampilan kanggo pilihanipun;
    Layar ePaper lengkap selaras;
    Bisa nampilake basa, QR code , barcode ,Gambar etc;
    urip baterei >5 taun.

    Contact Saiki
    • Description
    • Keterangan
    • Nakoni, nyelidiki

    solusi Labeling elektronik beting (ESL) mbantu sampeyan nggawe reaksi cepet nalika kompetisi ketemu ouside.

    Iku mbantu irit wektu karo otomatis nganyari rega.

    Iku \ 's luwih biaya-efisiensin saka kertas, lan mbenakake pelanggan \ 'pengalaman karo akurat, reregan dipercaya.

    Label beting elektronik amba bisa nampilake rincian liyane babagan barang amarga saka layar kertas ukuran gedhe e.

    label Big asring digunakake kanggo tampilan barang digital utawa rega barang khusus lan informasi.

     

    diagram Pakaryan:

    Kanggo sistem ESL kabèh,Iku klebu labels,basa stasiun,software lan maca genggem.

    Labels digunakake kanggo informasi produk tampilan.

    stasiun basa digunakake kanggo send sinyal kanggo label.

    Software digunakake kanggo ngatur informasi produk,nyimpen lan kuwi.

    maca genggem digunakake kanggo tali labels ID lan label ID liyane conveniently.It uga bisa ngganti informasi produk langsung.


     

    Software ESL:

    Kanggo sistem ESL,software lan support teknologi banget important.We wis digunakake ing sistem ESL kanggo luwih saka pitung taun,Kita wis

    Ngapikake lan nyetel kita dibutuhake sak pitu taun lan wis luwih gampang kanggo nggunakake lan Manajemen.







    SVC15S


     

    1.54 inch,44.5*35.9*13.7mm

    werna ireng tampilan abang putih

    frekuensi:Bluetooth 5.0

    Balet:1200MA

    urip baterei:5 taun

    suhu apa:0℃ ~ 30 ℃

     

    SVC21S


     

    2.1 inch,72*36.4*14.3mm

    werna ireng tampilan abang putih

    frekuensi:Bluetooth 5.0

    Balet:1200MA

    urip baterei:5 taun

    suhu apa:0℃ ~ 30 ℃

     

    SVC27S


     

    2.7 inch,77.71*50*14.3mm

    werna ireng tampilan abang putih

    frekuensi:Bluetooth 5.0

    Balet:1200MA

    urip baterei:5 taun

    suhu apa:0℃ ~ 30 ℃

     

    SVC29S


     

    2.9 inch,90*41*14.5mm

    werna ireng tampilan abang putih

    frekuensi:Bluetooth 5.0

    Balet:1200MA

    urip baterei:5 taun

    suhu apa:0℃ ~ 30 ℃

     

     
     
     
     

    SVC29Y

     

    2.9 inch,90*41*14.5mm

    werna ireng tampilan kuning putih

    frekuensi:Bluetooth 5.0

    Balet:1200MA

    urip baterei:5 taun

    suhu Pakaryan:0℃ ~ 30 ℃

     

    SVC42S

     

    4.2 inch,105*91*13.2mm

    werna ireng tampilan abang putih

    frekuensi:Bluetooth 5.0

    Balet:1200MA

    urip baterei:5 taun

    suhu Pakaryan:0℃ ~ 30 ℃

     

    SVC42Y

     

    4.2 inch,105*91*13.2mm

    werna ireng tampilan kuning putih

    frekuensi:Bluetooth 5.0

    Balet:1200MA

    urip baterei:5 taun

    suhu Pakaryan:0℃ ~ 30 ℃

     

    SVC58S

     

    5.8 inch,138.3*111.8*13.8mm

    werna ireng tampilan abang putih

    frekuensi:Bluetooth 5.0

    Balet:1200MA

    urip baterei:5 taun

    suhu apa:0℃ ~ 30 ℃

     

     
     
     
     

    SVC58Y


    5.8 inch,138.3*111.8*13.8mm

    werna ireng tampilan abang putih

    frekuensi:Bluetooth 5.0

    Balet:1200MA

    urip baterei:5 taun

    suhu apa:0℃ ~ 30 ℃

     

    SVC75S

     

    7.5 inch,185*124.3*13mm

    werna ireng tampilan abang putih

    frekuensi:Bluetooth 5.0

    Balet:1200MA

    urip baterei:5 taun

    suhu apa:0℃ ~ 30 ℃

     

    SVPDA

     

    Wi-Fi Dual-Band

    500 megapiksel kamera

    4000mAh baterei

    Kotak inti prosesor

    4G / 3G Konektivitas

     

    SVAP-C


    Powder dening Poe

    Ukuran: 183 * 183 * 35mm

    Temprature Pakaryan: 0 ~ 45 ℃

    Power: 48V Poe

    Bobot: 500g

    frekuensi Pakaryan:2.4+5G

    Cepet: 1167M

     

    Enquiry online

    Mangga aran gratis kanggo menehi priksaan ing wangun below.We reply kowe ing 24 jam.

    Contact Us
    Menu