+86 131 3393 4934

Language

  • Inggris
  • Spanyol
  • Arab
  • French
  • German
  • Japanese
  • Portugis
  • Korean
  • Thai
  • Vietnam
  • Indonesia
  • Persian
Home » Products » peralatan assistant
peralatan assistant

    Rail, krenjang, Meja Gunung, Alat aman

    aksesoris tetep kang ketemu requirement labels diinstal beda.

    Hubungi Saiki
    • Description
    • Keterangan
    • Nakoni, nyelidiki

    ⅰ. Rail

    Ing rak-rak saka supermarket.


    Ⅱ. krenjang

    PH502A & PH503A digunakake kanggo terus label elektronik single.

     


    ⅲ. Meja Gunung

    Mejo undhak-undhakan sing dikembangaké kanggo SunpaiTag lan padha bisa sticked ing mejo terus label siji ,

    utamané ukuran gedhe labels elektronik.

     

     


    ⅳ. Mbukak kunci

    Piranti bukak kunci bisa digunakake kanggo njabut price tag elektronik saka raisl plastik, hanging bracket, mejo gunung lan piranti liyane.

    Ing e-tag bisa dibusak karo SUNPAI piranti bukak kunci khusus amarga mekanisme ngelmu cukup ing SunpaiTag.

    Pencet plug macet alus, supaya wong-wong mau metu saka wadhah.

    AM072

    Lampu lan piranti ekonomi.

    PU801New

    Piranti dianyari adhedhasar AM072.

    Iku gampang digawa lan digunakake.












    ⅰ 

    model  

    PRA1
    PRC1
    PRD1 Ref
    Rail

    desain 


      Length 

    1.195 M & 0.895 M

     


     

    model PH502A PH503A
    krenjang Ref
      aplikasi LT213, LT290, LT420 

     


     

    model PD290 PD420 PD750
    Meja Gunung Ref
      aplikasi LT213, LT290 LT420 LT750

     


     

    model AM072 PU801
    aman
    alat 
    Ref

      aplikasi Kabeh labels kajaba label Fresh 
    Enquiry online

    Mangga aran gratis kanggo menehi priksaan ing wangun below.We reply kowe ing 24 jam.

    Menu