+86 131 3393 4934

Language

  • Inggris
  • Spanyol
  • Arab
  • French
  • German
  • Japanese
  • Portugis
  • Korean
  • Thai
  • Vietnam
  • Indonesia
  • Persian

Product Hot

rata-rata aliran

Component ESL:
• HW: Elable, Base Station, Wireless Scanner, Server
• SW: System Control Platform, Middleware, Database



Flow proses:
• ditampa data saka POS / ERP liwat Internet
• Gunakake Middleware Ngonversi data kanggo format ESL
• ESL Control Platform ngawasi owah-owahan saka info ngganti kayata rega, lan banjur ngirim data dianyari Base Station
• sinyal Base nggunakake Station RF ngirimaken info kanggo tags lan tags Ngonversi info kanggo tampilan EPD

Menu