+86 131 3393 4934

Language

  • Inggris
  • Spanyol
  • Arab
  • French
  • German
  • Japanese
  • Portugis
  • Korean
  • Thai
  • Vietnam
  • Indonesia
  • Persian
Home » Products » peralatan assistant
peralatan assistant

    genggem Reader

    HT303, HT304
    digunakake kanggo gawé ikatan lan unbind tag E lan barang barcode.

    Hubungi Saiki
    • Description
    • Keterangan
    • Nakoni, nyelidiki

    ⅰ. HT303 Held maca

    HT303 maca genggem iku utamané kanggo tag ESL cepet naleni / unbinding kanggo produk.

    iku wis cepet binded lan maintained kanggo pelayanan customer supermarket.

    fungsi: Online naleni lan unbinding; Barang pitakonan informasi; Sistem weker lan diagnosa; Tag paging informasi lan tag refresh.

    fitur: cepet, layar, sistem Windows.


     


    ⅱ. HT304 maca jawatan

    Sing maca genggem anyar, jenenge HT304, punika piranti genggem hotspot kanggo sistem price tag elektronik.

    iku gampang dilakokno lan maintained kanggo nyimpen pemilik kanggo ngatur rega ing tag e-ink.

    fungsi: tali, unbind, kaca, seger-reregan.

    fitur: entheng, ekonomi, Ganti rega langsung ing label Fresh.



    Keterangan

     Komunikasi Distance  15~ 50m  > 30m ing papan mbukak
     Komunikasi Frequency  2.4GHz  2.4GHz
     Interface  Mini USB  Micro USB port daya
     OS  Windows CE 6.0  
     ngirimaken Power  15dBm  
     panrima sensitivitas  -85dBm  
     suhu makarya  -20~ 50 ℃  -20~ 50 ℃
     suhu Storage  -25~ 55 ℃  -25~ 55 ℃
     baterei  2800mAh Lithium  2400mAh lithium
     konsumsi daya

     wektu siyaga:> 100h

     wektu apa:> 16h

     wektu siyaga:> 100h

     wektu apa:> 16h

     modulasi  GFSK  
     Industrial Rating  IP54  Selehake dhuwur resistance impact 1 meter

     

     

     

     

     

     

     

     


    Enquiry online

    Mangga aran gratis kanggo menehi priksaan ing wangun below.We reply kowe ing 24 jam.

    Menu