+86 131 3393 4934

Language

  • Inggris
  • Spanyol
  • Arab
  • French
  • German
  • Japanese
  • Portugis
  • Korean
  • Thai
  • Vietnam
  • Indonesia
  • Persian
Home » Products » aksesoris
aksesoris

    genggem Reader

    SVPDA
    digunakake kanggo tali lan unbind tag E lan barang barcode.

    Contact Saiki
    • Description
    • Keterangan
    • Nakoni, nyelidiki

    maca SVPDA Handheld

     SVPDA maca genggem iku utamané kanggo cepet naleni / tag ESL unbinding kanggo produk.

    iku wis cepet binded lan maintained kanggo pelayanan customer supermarket.

    fungsi: Online naleni lan unbinding; Barang pitakonan informasi; Ganti informasi barang 

    fitur: cepet, layar, sistem Android.


     


    Keterangan

     Komunikasi Distance 30m
     Komunikasi Frequency 2.4G 
     Interface  Koleksi C
     OS Android 7.1
    CPU Kotak-inti MSM8917
    frekuensi CPU Basic 1.4GHz,4 intine
    layar 5ing IPS,1280*720
    baterei 3.8v / 3000mAh
    Diemension 158mm * 75mm * 22.4mm
    scanner Kode 128, Ean-13, Ean-8, Kode 39
    bobot 256g
    adaptor

    output:DC5V / 1A

    input:AC100-240V / 0.15A 50 / 60Hz

     

     

     

     

     

     

     

     

    Enquiry online

    Mangga aran gratis kanggo menehi priksaan ing wangun below.We reply kowe ing 24 jam.

    Contact Us
    Menu