+86 131 3393 4934

Language

  • Inggris
  • Spanyol
  • Arab
  • French
  • German
  • Japanese
  • Portugis
  • Korean
  • Thai
  • Vietnam
  • Indonesia
  • Persian
Home » Products » label beting Elektronik
label beting Elektronik

    tags rega tampilan pangan LCD seger

    7 label Layar LCD inch
    Digunakake kanggo wilayah seger, rega bisa diganti offline dening Handheld langsung.

    Hubungi Saiki
    • Description
    • Keterangan
    • Nakoni, nyelidiki

    gambaran Product

    tags rega beting digital seger digunakake kanggo nampilake sayuran, woh-wohan lan barang seger liyane rega.

    Dhukungan rega owah-owahan langsung dening HT304 genggem. dadi, owah-owahan Kerep saka prices barang seger ora gampang kanggo pelanggan.

    model: TS825S / TS825D


    Ukuran: 290*230mm


    Size tampilan: 170*70 mm (7inch)


    bobot682 g


    Area seger - Ing perang utama saka Supermarket ing

    · Komoditas Padha Tamu: nggawa Saklawasé 1/3 The Passeger mili, 25% sing kontribusi 35% volume sales
    · Area Sypermarket Fresh Paling Bisa Nggambarake The Ciri Management Supermarket.
    · kanggo Formulir Supermarket diferensiasi.
    · Mundhut dhuwur, Margin Low: Ing mundhut saka Ora Pas wektune Markdown Sale Disababaké Nganti 80%

    Solusi - Solution offline

    · Liwat The Handheld Reader Langsung Update Ing Price of Fresh Tag Price
    · Tanpa Docking Kanthi ERP System, Ngurangi Panggelaran System Ambang
    · Banget Cocog kanggo The Scene of Temporary Valence Rapid Response
    · Periode Implementasi Syetem Apa Shorter, Kurang melu lumahing


     

     Komunikasi Distance

     15~ 50 m

     makarya Frequency

     2.4GHz

     ngirimaken Power

     Max0dbm

     suhu makarya

     0~ 45 ℃

     suhu Storage

     -20~ 55 ℃

     Industri Rating

     IP53

     Koleksi baterei

     4xLithiumCR2450

     urip baterei

     4 taun (nganyari siji wektu saben dina)

     


    Enquiry online

    Mangga aran gratis kanggo menehi priksaan ing wangun below.We reply kowe ing 24 jam.

    Menu