+86 131 3393 4934

Language

  • Inggris
  • Spanyol
  • Arab
  • French
  • German
  • Japanese
  • Portugis
  • Korean
  • Thai
  • Vietnam
  • Indonesia
  • Persian
Home » Products » label beting Elektronik
label beting Elektronik

    label fashion

    Hubungi Saiki
    • Description
    • Keterangan
    • Nakoni, nyelidiki

     


    Idea iku ESL + fungsi EAS.  Tegese Alexa rega + Alam dilindhungi.
    1.- Ngganti prices (jelas wae) 
    2.- Priksa Inventory (takon carane akeh tags kasedhiya)
    3.- weker direksa (anti maling)

     

    Enquiry online

    Mangga aran gratis kanggo menehi priksaan ing wangun below.We reply kowe ing 24 jam.

    Menu