+86 131 3393 4934

Language

  • Inggris
  • Spanyol
  • Arab
  • Prancis
  • Jerman
  • Jepang
  • Portugis
  • Korea
  • Thai
  • Vietnam
  • Indonesia
  • Persia
Home » Products » label beting Elektronik
label beting Elektronik

    label fashion

    Contact Saiki
    • Description
    • Keterangan
    • Nakoni, nyelidiki

     

     

                                                                                  SUNPAITAG FashonTAGS EAS + ESL

                                   FIRST RETAIL TAG sing nggabungke rega elektronik, MANAGEMENT persediaan lan SECURIT

     

    ESL - SOLUSI rega elektronik

    tag iki unsur strategis kanggo pengecer sing looking kanggo dadi luwih competitive lan ngoptimalake operation.SUNPAITAG sing ngidini kanggo ngatur prices ing Agile lan dinamis

    cara, Ngapikake Sastranegara pricing dibandhingake labels kertas. Thanks kanggo teknologi E-Tag kita, toko bisa nambah customer sing pemahaman,mangkono,nambah dodolan.


    EAS - ANTI-MALING SOLUSI

    Solusi keamanan ngidini ngganti weker nyimpen klasik, ngurangi nyolong karo produk inovatif lan elegan. sistem iki gampang Integrasi menyang sistem saiki toko.

    tag iki menehi toko 3 operasi ing langkah siji karo pilihan kanggo nambah dodolan lan ngurangi biaya operasional sawijining toko, uga ashaving unik, gayane lan tag pinter.

     



     

    model F213R     
             
    kunci Super
    frekuensi AM 58kHz
    Ukuran 2.1" e-paper tampilan
    area aktif 20*48mm
    warna Black-Putih-Red
    bobot 33g
    teknologi tampilan kertas elektronik label dot matrix
    resolusi 104x212pixel
    piksel Kapadhetan 112dpi
    ndeleng Angle >175°
    frekuensi 2.4GHz Bi-arah Komunikasi
    suhu operasi 0-45℃
    urip baterei 2 taun
    Tipe baterei 1xCR2030
    replaceable baterei Ya
    tampilan Content

    Bisa nuduhake karakter, nyokong

    grafis, LOGO, QR code,

    barcode, seret &desain narik cithakan,

    produk khusus templatefor beda,

    settinginadvance promo acara…

    Enquiry online

    Mangga aran gratis kanggo menehi priksaan ing wangun below.We reply kowe ing 24 jam.

    Contact Us
    Menu