+86 131 3393 4934

Language

  • Inggris
  • Spanyol
  • Arab
  • Prancis
  • Jerman
  • Jepang
  • Portugis
  • Korea
  • Thai
  • Vietnam
  • Indonesia
  • Persia
Home » Products » label beting Elektronik
label beting Elektronik
    • Description
    • Keterangan
    • Nakoni, nyelidiki

    kit Tur iku kanggo test utawa nuduhake pelanggan.

    Ana solusi, utawa ngatur isi rinci (stasiun basa perlu) dening label dibutuhake.

           Tur kit A

    SVC15S * 2 PC

    SVC21S * 2 PC

    SVC27S * 2 PC

    SVC29S * 2 PC

    SVC42S * 1 PCS

    SVC58S * 1 PCS

    SVC75S * 1 PCS

    SVAP-C * 1 PCS

    Aksesoris * 10pcs

    maca genggem:1pcs

    Piranti Lunak:500USD saben taun

    Black cilik:1 PCS
    ukuran cilik ireng:47cm * 15cm * 36cm  paket bobot:6kg ukuran njaba paket:53*44*25

             Total biaya:1252USD,biaya barang klebu

    Kit liyane Demo,please supplier kontak!

    Enquiry online

    Mangga aran gratis kanggo menehi priksaan ing wangun below.We reply kowe ing 24 jam.

    Contact Us
    Menu