+86 131 3393 4934

Language

  • Inggris
  • Spanyol
  • Arab
  • French
  • German
  • Japanese
  • Portugis
  • Korean
  • Thai
  • Vietnam
  • Indonesia
  • Persian
Home » Products » peralatan assistant
peralatan assistant

    stasiun basa

    DB316, DB316-Poe
    Kanggo ijol-ijolan data antarane Elabels lan Hub ing.

    Hubungi Saiki
    • Description
    • Keterangan
    • Nakoni, nyelidiki

     

    Pambuka Product

    DB316 punika pihak generasi basa nirkabel stasiun.

    Iku RFID Active Telpon stasiun basa anyar kang nindakake komunikasi bidirectional antarane sistem inang lan ing rega tags elektronik anyar.

    Diprodhuksi kanggo sistem Label SunpaiTag Elektronik Beting lan produk liyane.


     

    SunpaiTag Elektronik Price Tag Gambaran Umum sistem

     
    sistem Beting Label elektronik kasusun saka elables, server, ngalih, stasiun basa, Peralatan kanggo telpon lan piranti lunak.

    Informasi produk ing basis data bakal disalin saka komputer inang kanggo label beting elektronik software aplikasi sistem;

    prices banjur dianyari utawa informasi liyane bakal dikirim liwat Ethernet (utawa port serial) menyang Stations Base kang banjur bakal masang nganyari saindhenging kabeh nyimpen liwat transmisi nirkabel 2.4GHz.


     

    Feature lan Dianggo

    Fitur utama: Komunikasi Wireless karo ESL(jenenge:tag rega elektronik) karo gampang instalasi, operasi saka label, radius jangkoan sinyal gedhe lan ndhukung akeh labels.

    Interface: TCP / sambungan IP karo server ESL, 2.45Kg ISM karo label ESL.


     label  jeneng  Gunakake
     Ninja  Receieve Data LED  Lampu nalika data saka ESL ditampa
     TX  Kirimi Data LED  Lampu nalika Base Station dikirim data kanggo ESL
     SYS  status System LED  Nuduhake status sistem normal nalika sumunar sapisan per detik
     PWR  Power LED  Lampu nalika stasiun Base powered
     DC6V  Power Port  6VDC Power Sambungan(plug soket DC)
     LAN  Port Network  kabel jaringan menyang stasiun Base
     ext  expansion Por  Port kanggo nyambung siji stasiun Base tambahan

    Dibandhingake karo stasiun basa alam padha ing stasiun basa nirkabel DB316 wis katon atraktif, ease saka instalasi, lan wis desain struktural apik, karo IP53 HFS lingkungan protèktif.

    Interface: TCP / sambungan IP karo server ESL, 2.45Kg ISM karo label ESL.


     

    Instalasi Base Station


     cara  Power Supply Description sambungan
     Border 1  Power Supply Nalika ngalih ora nyedhiyani daya lan daya external dibutuhake Nyedhiyani 6V kanggo DC6V soket Connect Ethernet kanggo LAN PORT
     Border 2  Poe Ngalih menehi daya liwat port Ethernet Sambungake Poe Ethernet kanggo LAN Port
     Border 3  Cascade stasiun DB316 Base menehi daya kanggo stasiun Base sabanjuré nggunakake Poe (ora ceblok luwih saka siji ekstra Sambungake Poe Oper LAN Port lan nyambung stasiun Base kanggo ext Port ing stasiun Base liya


    Power Supply lan Networking Ditampilake ing tokoh ngisor DB316 bisa powered ing telung cara:

    Ketentuan instalasi

    Sadurunge Instalasi Priksa sing prodhuk iku wutuh lan kabeh attachements arecomplete, yen ana karusakan utawa ilang bagean hubungi Sunpai Tag sakcepete.
    Priksa manawa kondisi instalasi iki ana sadurunge terus:
    A) Instalasi bakal ketemu standar papan ditrapake.
    B) Ngrampungake pangolahan Instalasi dibutuhake.

    instalasi Lokasi

    Sing dipilih saka posisi Base Station gumantung instalasi sawijining, iku sing arep ngendi bisa, ing panggonan free alangan sing aman lan gampang operate.
    The DB316 Base Station bisa dipasang ing langit-langit lan utawa tembok gumantung.

    Cara instalasi

    sadurunge Instalasi: Ngatur kabeh Alamat Base Station IP (deleng manual lunak kanggo instruksi kanggo langkah iki).
    instalasi: Station Base secures karo Phillips sirah pan ngawut-awut poto-nunyuk nyambung kabel power kabel Jaringan. Tokoh instalasi Khas 3-1 lan 3-2

    Frame punika outline bangunan, tampilan saka ndhuwur mudhun karo viewof kabeh titik Black (kang Stations Base) ing langit-langit bangunan;
    The Round line bunderan burik sing wilayah jangkoan Base sinyal Station, jangkoan khas gumantung lingkungan iku antarane 15m kanggo 50m ing lingkungan mbukak prasaja kanggo Station Base siji. 

    Figure 3-2 nuduhake jarak antar Base Station instalasi, baris burik nggantosi sinyal nirkabel area jangkoan Base Station;
    Njamin kadohan betwen stasiun basa kurang saka utawa witjaksono kanggo 20m.


     

    pancegahan

    1. Daya DB316 sumber mlebukake wis sawetara input saka 100V kanggo 240Vac 360mA pesthèkaké iku bisa kanggo diwenehake karo voltase bener.
    2. Mesthekake peralatan sing diukum.
    3. Mriksa Station Base lan posisi instalasi antena lan orientasi bab ESL sing bakal exchanging data.
    4. Produk iki radiates Radio Frequency (RF) tenogo, personel instalasi andcommissioning kudu ninggalake paling 30cm antarane piyambak lan theantenna supaya syarat FCC kanggo cahya manungsa.
    5. Sembarang peralatan radio ngirim, inlcuding Station Base iki, bisa beinterfered karo piranti medical tanpa pangreksan tepat. Yen ana sing problemsseek Produsèn piranti medical saran.
    6. prabot nyebabake gangguan karo piranti elektronik liyane.


     

    Area Performance Key

    Migunakake frekuensi 2.4GHz ing band ISM, kompatibilitas donya label Elektronik beting wireles tertutup protokol kanggo mesthekake Power data securitySupports liwat Ethernet(Poe) riset aplikasi e-tagindependent khusus ndhukung label beting elektronik kemampuan kanggo ceblok Stations Base kanggo ngurangi kerumitan instalasi lan biaya.

     Range suhu -10°C kanggo 55°C (14°F kanggo 131°F) 
     sawetara asor  20% kanggo 95%
     sumber voltase  AC / DC Adaptor. Base Station Input voltase 6VDC, 2.5A
     modulasi  GFSK
     frekuensi  2.4 kanggo 2.4835GHz
     ngirimaken Power  15dBm
     panrima sensitivitas  [email protected]?R
     VSWR antena  ≤ 1.5:1
     Komunikasi Distance  15m kanggo 50m
     Interface  TCP / sambungan IP karo server ESL, 2.45Kg ISM karo label ESL
     Power Supply  DC6V, 2.5A Ndhukung 802.3af Poe Power Supply
     siyaga Saiki  650MA
     Saiki operasi  800MA
     Network Interface  10/100Protocol M Ethernet UDP
     expansion Interface  10/100port expansion M Ethernet kanggo extension Base Station single
     IP Rating  IP53
     kadohan Komunikasi maksimum  30-50 meter (Line saka Ngarsane lan lingkungan mbukak)

     

     

    Pola basa Station Antena Radiation

    Enquiry online

    Mangga aran gratis kanggo menehi priksaan ing wangun below.We reply kowe ing 24 jam.

    Menu