+86 131 3393 4934

Language

  • Inggris
  • Spanyol
  • Arab
  • Prancis
  • Jerman
  • Jepang
  • Portugis
  • Korea
  • Thai
  • Vietnam
  • Indonesia
  • Persia
Home » Products » aksesoris
aksesoris

    stasiun basa

    Contact Saiki
    • Description
    • Keterangan
    • Nakoni, nyelidiki

    Pambuka Product

     

    Stasiun dhasar minangka server nyambungake jembatan lan e-tags. Informasi kasebut yaiku ditularaké lan ngatur antarane Server maya ESL lan ESL liwat basa stasiun.

    Nalika informasi bakar dianyari ing sistem awan, dhasar Bluetoothstasiun bakal ngirim sinyal kasebut menyang ESL.Lan informasi tanggepan menehi informasi ing Sistem POS,banjur nganyari informasi produk.


     

    SunpaiTag Elektronik Price Tag Gambaran Umum sistem

    Beting sistem Label elektronik kasusun saka elables, server, ngalih, stasiun basa, Handset lan software. Informasi produk ing database bakal disalin saka sistem POS menyang piranti lunak aplikasi sistem label label elektronik;Banjur, rega utawa informasi liyane sing dianyari bakal dikirim liwat WAN menyang Stasiun Dasar sing banjur bakal nganyari nganyari ing kabeh toko liwat BLE nirkabel 5.0 transmisi.

     

    Karakteristik Fisik

     

    LAN Port
    1*10/100/1000M Gigabit
    Power
     48VDC / 0.32A 802.3af
    ukuran
     168*168*30mm
    Munggah
    Langit Langit / Tembok Gunung
    Certification
    CE / RoHS
    Konsumsi Daya Maksimum
    12W
    suhu Pakaryan  -1060 ~ 60 ℃
    Kelembapan Nggawe
    0%~ 95% non-kondensasi
    Watak Wireless

    Standar BLE
    BLE 5.0
    Enkripsi
    128-bit AES
    Frekuensi operasi ESL
     2.4—2.485GHz
    Jangkoan Range
    20m
    Standard Wi-Fi
    802.11ac / n / a / g / b
    Frekuensi Wi-Fi
    2.4GHz&5GHz
    Enquiry online

    Mangga aran gratis kanggo menehi priksaan ing wangun below.We reply kowe ing 24 jam.

    Contact Us
    Menu